Locuri de munca atractive in Cluj-Napoca. Bosch deschide un nou birou

Ultima actualizare: 13-12-2014 01:47
Locuri de munca atractive in Cluj-Napoca. Bosch deschide un nou birou

Bosch intentioneaza sa intensifice activitatile locale de cercetare si dezvoltare din Cluj, prin deschiderea unui nou birou in centrul orasului Cluj-Napoca la inceputul anului 2015.

In noul sediu R&D, Bosch se va concentra in principal pe dezvoltarea de software pentru noi produse si functii, cum ar fi camerele video stereo, conducerea automata, invertoarele fotovoltaice, precum si portalurile web.

Echipa Bosch de dezvoltare software va fi gazduita in noul centru "verde" - The Office, situat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, la doar cativa pasi de toate zonele centrale din Cluj-Napoca. Locatia centrala va facilita si interactiunea dintre asociatii Bosch aflati in sediu si universitatile locale si va duce la cresterea posibilitatii de a colabora mai intens in proiectele de pre-dezvoltare si de cercetare, care vor consolida in continuare puterea inovatoare a companiei. Bosch considera ca dezvoltarea relatiilor puternice cu universitatile si cu alte companii va fi cruciala pentru mentinerea pozitiei de lider pe piata.

Prin acest nou birou de dezvoltare software, Bosch intentioneaza sa creeze noi locuri de munca atractive si un mediu de lucru care sa stimuleze angajatii, in care creativitatea si colaborarea se pot dezvolta in conformitate cu sloganul "Tehnica pentru o viata".

Dezvoltare in domeniul electronicii si software in Cluj

"O preocupare aparte si un factor decisiv pentru alegerea acestei locatii a fost accesul la ingineri bine calificati, precum si colaborarea activa cu universitati renumite - Universitatea Babes-Bolyai si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca", a afirmat Roman Sellin, managerul departamentului de cercetare si dezvoltare Bosch din Cluj.

Bosch este prezent in judetul Cluj inca din noiembrie 2013, cand a fost deschis primul sau centru de cercetare si dezvoltare. Acest centru este axat pe dezvoltarea de electronica si software pentru produsele fabricate in locatie. In plus, ofera servicii tehnice si altor locatii Bosch, precum si clientilor locali.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO