Escalada, tiroliana, tubing si sanius la Arka Park Paltinis

Ultima actualizare: 27-11-2014 11:30
Escalada, tiroliana, tubing si sanius la Arka Park Paltinis

Parcul de aventuri Arka Park Paltinis se alatura proiectului Sibiu Winter Challenge, devenind astfel, impreuna cu Arena Platos, locurile oficiale de desfasurare ale evenimentului.

In data de 21 decembrie, in intervalul orar 10.00 – 17.00, toti cei care vin la Arka Park Sibiu-Paltinis, Zona Valari, vor beneficia gratuit de facilitatile oferite de acest loc de distractie. Pe langa accesul la panoul de escalada si tiroliane, cei prezenti la Arka Park vor putea practica tubing si sanius.

In prezent, la miniolimpiada de iarna Sibiu Winter Challenge, in data de 21 decembrie se pot practica urmatoarele discipline sportive: ski, snowboard, ski de tura, sanie, biathlon, ture cu snowmobilul, hockey pe zapada, jocurile zapezii, activitati de team-building si diferite activitati pentru parinti si copii. Fiecare spatiu va fi coordonat de personal specializat care va oferi participantilor sfaturi utile si informatii despre sportul dorit. Instructorii ii vor initia pe cei care practica pentru prima data o anume disciplina sportiva, punandu-le la dispozitie echipamentul necesar si experienta lor.

Tot in cadrul evenimentului vor fi organizate doua concursuri dedicate copiilor cu varsta de pana la 16 ani, unul de ski alpin si unul de snowboard. Concursurile se vor desfasura pe partia A de la Arena Platos, in doua manse, respectand particularitatile de varsta si cunostintele tehnice ale copiilor inscrisi. Timpul celui mai rapid participant este cel care va determina castigatorii la fiecare categorie.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO