Disperare pe malul lacului Tarnita. Scafandrii nu renunta la cautari, dar nu pot cobori in adancuri

Ultima actualizare: 26-08-2012 09:49

Pana in acest moment nu se stie nimic de barbatul care a disparut cu cei doi copii ai sai. Totusi, o echipa de s-a aventurat din nou pe apa, intr-o barca dotata cu sonar, dar nu pot cobori pe fundul lacului pentru ca s-ar pune in pericol urias.

Problema cea mai mare, spun scafandrii, o reprezinta temperatura extrem de scazuta a apei de pe fundul lacului, care i-ar pune in pericol de a face hipotermie. Le tebuie echipamente speciale pentru astfel de scufundari, dar nu le au. Pe de alta parte, curentii puternici i-ar putea tara oricand sub gheata groasa de unde n-ar mai putea iesi. Asta nu inseamna ca anchetatorii au abandonat idea gasirii celor trei trupuri. Ei cauta in continuare solutii.

Intre timp, mama Alexandrei, fetita de trei ani, isi continua apelurile disperate pe Facebook. Klaudia, Nicolae si fetita lor de trei ani, Alexandra, pareau familia perfecta. Sta marturie si filmul postat vara trecuta de femeie, pe pagina ei de Facebook, care ii arata, fericiti, in vacanta. Timpul a adus insa fisuri grave in relatia lor, care, spun psihologii, l-au impins pe barbat spre pragul nebuniei.

Intre timp, cunoscutii barbatului, care il admirau pentru eforturile lui de a-si plati datoriile si de a le asigura un trai decent celor trei copii, inca mai cred ca disparitia lui e o inscenare.

Pana nu gasesc cele trei trupuri, anchetatorii trateaza cazul ca pe o disparitie, asa ca i-au dat pe barbat si pe copii in consemn la frontiera. Intre timp le audiaza rudele ca sa vada daca gasesc si alte indicii despre intentiile barbatului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO