Clujul a fost in fierbere, vineri seara, in asteptarea concertului sustinut de artistul britanic James Blunt

01-11-2014 10:50


James Blunt

Programat aseara, de la ora 20.00, spectacolul a inaugurat Sala Polivalenta, construita langa Cluj Arena. Organizatorii spun ca au vandut peste 5.000 de bilete.

 Cantaretul este pentru a doua oara in Romania, iar intr-un interviu acordat Stirilor PRO TV, a declarat ca este incantat sa petreaca Halloween-ul in Transilvania.

James Blunt a ajuns vineri la Cluj, unde a fost cazat la un hotel de 5 stele si a cerut discretie maxima. A refuzat sa raspunda la telefon si a interzis sa i se faca fotografii. A facut totusi o exceptie, cand a luat masa intr-o cafenea din oras si a acceptat sa se pozeze alaturi de doi dintre chelnerii localului.

"M-am simtit foarte bine aseara in oras. Oamenii au fost extrem de primitori, m-au primit cu multa caldura." a supus artistul.

James Blunt se afla intr-un turneu de promovare al celui de-al patrulea album: Moon Landing. Pe scena din Cluj s-au auzit insa si melodiile care au vandut peste 20 de milioane de albume in lumea intreaga si care l-au urcat pe artist pe locul 1 in topul UK Albums Chart : "You are beautiful" si"Good bye, my lover".

Concertul este primul eveniment organizat in noua sala polivalenta a Clujului - o investitie moderna de 70 de milioane de lei. Sala dispune de podea demontabila, tribune retractabile si un sistem video box unic, in valoare de 190 de mii de euro.

In varsta de 40 de ani, James Blunt a fost ofiter in armata britanica si a luptat in razboiul din Kosovo. In 2004 a debutat spectaculos in muzica, iar astazi se bucura de succes in toata lumea.

Cantaretul a mai fost in Romania in 2009, cand a sustinut un concert la Sala Polivalenta din Bucuresti.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO