Ce poti face azi la Jazz in the Park

Ultima actualizare: 01-07-2016 01:00
Ce poti face azi la Jazz in the Park

Jazz in the Park te invita pe malul Somesului. Evenimentul va avea loc in zona plajei din Grigorescu de azi, marti, si pana joi inclusiv, iar de vineri se muta in Parcul Central.

Muzica buna, relaxarea si activitatile incep pe malul Somesului de la ora 17:30 si vor dura pana la ora 22:00.

Pe langa muzica, de la ora 17 si pana dupa lasarea serii, pe malul Somesului participantii vor putea juca minigolf, precum si o serie de alte jocuri pentru cei mari si cei mici, puse la dispozitie de Happy Color, in timp Fanstasmagia va aduce magia si povestile.

Prima trupa care va urca pe scena Jazz in the Park de pe malul Somesului va fi 5th Season, de la ora 17.30 urmata de 1-2-3 Jazz, Odd, G.S. Project, iar dupa ora 20 vor canta Hences Quartet si MÜNK. Dupa ora 22:00 programul continua cu Jam Session la Colin’s Gastro Bar, unde artistii vor performa artistii care au concertat pe malul Somesului.

Programul Jazz in the Park continua pana joi inclusiv pe malul Somesului, in zona plajei Grigorescu. Accesul la concerte si la activitati este liber.

Organizatorii Jazz in the Park ii invita pe participanti sa fie responsabili cu mediul, sa nu lase deseuri in urma lor si sa actioneze in mod ecologic. In acest sens vor fi puse la dispozitia participantilor saci menajeri, pe care ii vor putea ridica de la InfoPoint. 10.000 de pahare reutilizabile vor fi puse in vanzare, iar materialele promotionale din anii trecuti au fost transformate in sacose.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO