Atentie la animalele de companie comandate de pe internet

21-11-2014 16:51


Larry

Semnalul de alarma vine din partea veterinarilor, care spun ca in ultima perioada numarul inselatoriilor cu animale a crescut simtitor.

Ultima victima este o tanara din Targu Mures care a platit 300 de euro pentru o pisica de rasa iar in schimb in colet a gasit o pisicuta comuna si extrem de bolnava.

Femeia din Targu Mures isi dorea un motan pentru nepotel, pisicuta care costa 300 de euro. A gasit pe internet un anunt postat de o persoana din Pitesti care extreme de amabila s-a oferit sa ii livreze animalul nu inainte sa ii ceara femeii banii.

Fara sa vada animalul, femeia a platit pisicuta insa cand coletul a ajuns la destinatie a constatat ca nu este nici pe departe pisica pe care a comandat-o. In plus bietul animal era extrem de bolnav. Din fericire insa familia a decis sa o pastreze ba mai mult s-au atasat enorm de ea. Medicii veterinari, dar si politia spun ca cei care fac astfel de tranzactii nu ar trebui sa plateasaca niciun leu pana cand nu vad ce cumpara.

Pisicuta neagra abia a iesit din operatia de hernie. Este noua achizitie a femeii din Targu Mures care de fapt si-a dorit o felina din rasa British Short Hair. Motanelul care aparea in anuntul de pe internet ca unul de rasa pura si cu pedigree, a costat 300 de euro. Pisicuta livrata a calatorit peste 350 de kilometri, cu microbuzul, de la Pitesti pana in Targu Mures intr-o cutie de pantofi.

Familia inselata a incercat sa ia legatura cu vanzatoarea, dar nimeni nu i-a mai raspuns la telefon. Asa ca, fiind iubitoare de animale, a decis sa pastreze totusi pisicuta.

Atat politistii cat si medicii veterinari spun ca inselatoriile cu animale pe internet s-au inmultit. Familia din Targu Mures nu a depus plangere la politie.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO