Armin Van Buuren revine pe scena celui mai bun festival din Europa, UNTOLD!

Ultima actualizare: 12-02-2016 07:11
Armin Van Buuren revine pe scena celui mai bun festival din Europa, UNTOLD!

Cel mai cunoscut si dorit DJ al lumii ARMIN van BUUREN revine pe scena celui mai bun festival din Europa, UNTOLD si se alatura lui TIESTO, HARDWELL si AFROJACK, in lista regilor genului electronic-dance-music, ce vor fi prezenti in aceasta vara la Cluj.

ARMIN van BUUREN isi pastreaza promisiunea facuta la prima editie UNTOLD, in fata a 70.000 de oameni, de a se intoarce pe scena celui mai asteptat festival din Romania.

A fost atat de impresionat de publicul UNTOLD incat, la editia din 2015, ARMIN van BUUREN, a stat pe scena peste trei ore, trecand cu aproape doua peste programul stabilit. Caldura cu care a fost primit de catre fanii sai, l-a sensibilizat atat de tare pe artist incat la finalul show-ului a fost vizibil acaparat de emotii.

Peste 40.000 de fani l-au votat si l-au dorit pe ARMIN van BUUREN din nou pe scena festivalului. A fost pe primul loc in topul preferintelor, iar dorinta lor de a-l avea din nou pe regele Trance-ului in Romania, devine realitate. De altfel, artistul olandez a fost desemnat de 5 ori cel mai bun DJ al lumii de catre revista DJ MAGAZINE.

ARMIN VAN BUUREN promite ca va aduce pe scena UNTOLD un show incredibil, care face parte din turneul mondial de promovare a noului sau album EMBRACE, ce va debuta in luna mai la Amsterdam.

“Ne bucuram ca Armin van Buuren a apreciat atat de mult festivalul UNTOLD inca de la prima editie. A stabilit de la inceput o relatie speciala cu fanii, iar la finalul show-ului am remarcat cu totii cat de impresionat a fost de publicul din Romania. Drept dovada, iata ca revine pe scena noastra si la editia din acest an.” Bogdan Buta, General Manager UNTOLD.


ALTE 5.000 DE ABONAMENTE DISPONIBILE INCEPAND DE ASTAZI, 9 FEBRUARIE, ORA 12.00

La aproape 4 luni de la punerea in vanzare a abonamentelor, 30.000 au fost deja cumparate de fanii UNTOLD. Marti, 9 februarie, incepand cu ora 12.00 vor fi puse in vanzare alte 5.000 de abonamente la pretul de 340 lei + taxe. Festivalierii pot achizitiona si abonamnete VIP la pretul de 600 de lei +taxe. Ulterior vor fi disponibile si bilete de o zi, insa numarul lor va fi limitat.

UNTOLD, BEST MAJOR FESTIVAL 2015 SI BRANDUL ANULUI IN ROMANIA

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL in cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc in Groningen, Olanda. O alta recunoastere a venit din partea celui mai de seama reprezentant national al industriei de marketing si comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015. UNTOLD 2016 va avea loc in perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artisti internationali de renume.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO