Andone: “Mutu va fi secundul meu”

Andone

Antrenorul campionilor de la CFR Cluj sustine ca echipa lui Bonetti nu este una invincibila. In cadrul unei conferinte, Andone a facut si cateva referiri la o viitoare cariera de antrenor a lui Adrian Mutu.

Ioan Andone simte inca gustul amar al infrangerii din Supercupa in fata “cainilor”. “Dario Bonetti este un antrenor care isi motiveaza foarte bine jucatorii. Nu luam in calcul infrangerea, nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva. Dinamo este o echipa de batut. Nu pot sa uit infrangerea din Supercupa si mergem in “groapa” sa ne luam revansa”, declara fostul antrenor al celor de la Dinamo.

“Falcosul” stie de intentia lui Mutu de a deveni antrenor si ca a inceput scoala de specialitate de la Koln. “Mutu e un tip inteligent, carismatic, cu tupeu. Are tot ce ii trebuie pentru a ajunge un antrenor mare. Am vorbit mai demult cu el si mi-a spus ca prima lui experienta de pe banca tehnica vrea sa o traiasca din postura de secund al meu. Il astept cu bratele deschise”, completeaza Ioan Andone.

“Tucudean va juca”

Tehnicianul “visiniilor” nu crede in vorbele care spun ca atacantul celor de la Dinamo, George Tucudean, nu va evolua impotriva echipei sale. “Tucudean e pe o panta ascendenta, este intr-o forma foarte buna si sunt convins ca va fi o solutie pentru echipa nationala a Romaniei. Sunt convins ca va juca maine seara”, spune antrenorul din Gruia.

Citește și
Andone
Ioan Andone prinde Liga. Champions League din nou la Cluj
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Mijlocasul ofensiv Jorge Martinez, pentru care Juventus a platit in urma cu doi ani 12 milioane de euro si care a sosit la CFR in aceasta vara accidentat este aproape de a incepe antrenamentele. “Alvarez a facut un control la Bucuresti si situatia lui este mai buna decat ne asteptam. Daca totul va decurge cum trebuie in doua saptamani el va incepe antrenamentele, iar peste o luna va fi gata de joc”, a decalarat multumit Ioan Andone.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Andone, lovit de unde se astepta mai putin: vestiarul il contesta, Paszkany isi pierde rabdarea
Andone, lovit de unde se astepta mai putin: vestiarul il contesta, Paszkany isi pierde rabdarea

Rezultatele slabe din Liga I i-au determinat pe liderii vestiarului de la CFR sa critice deciziile lui Andone. Tehnicianul ameninta cu o noua remaniere a lotului la iarna, dar ar putea sa fie demis inainte de pauza competitionala.

Ioan Andone prinde Liga. Champions League din nou la Cluj
Ioan Andone prinde Liga. Champions League din nou la Cluj

CFR Cluj s-a impus aseara in returul cu FC Basel, scor 1-0, si s-a calificat pentru a treia oara in grupele Ligii Campionilor. Golul clujenilor a fost marcat de Kapetanos, dupa o lovitura de cap.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.