UTA va juca in vara cu Bayern Munchen

17-02-2012 12:56


derby uta poli

Echipa de veterani a aradenilor a programat un turneu in Germania, in cadrul caruia vor intalni o formatie similara a marelui club german.

Dacă UTA, echipa de liga secundă, nu are cu cine să se înfrunte în cantonamentul din Turcia, veteranii echipei se pregătesc pentru un nou sezon, urmând să întâlnească echipe cu nume mari.

Old Boys UTA împlineşte in 2012 10 ani de la înfiinţare. Cei care au pus bazele grupării veteranilor arădeni sunt foştii jucători ai „Bătrânei Doamne”, Gheorghe Vaczi şi Gabor Biro. După un deceniu în care a fost atrenorul veteranilor arădeni, Gabor Biro a demisionat zilele trecute, preferând funcţia de vicepreşedinte. „Am decis să las locul altora mai tineri”, a spus fostul fundaş de fier, care are acum 66 de ani.
De pregătirea echipei se vor ocupa trei tehnicieni, care vor fi şi jucători: Mihai Ţârlea, Sandu Gaica şi Marius Grad, tinerei care n-au împlinit încă 50 de ani. Ei vor fi supervizaţi de directorul tehnic Flavius Domide.

Turnee în Germania, Serbia şi Ungaria

Pentru acest an, fotbaliştii veterani şi-au propus să participe la meciuri în Germania, Serbia şi Ungaria şi să organizeze cele două turnee, devenite de tradiţie, „Memorialul Legendelor” şi „Trofeul Petchovschi”.

„Vom avea în vară un turneu în Germania şi avem promisiunea să jucăm un meci cu echipa de old-boys de la Bayern Munchen. Cele mai multe întâlniri le vom avea în Ungaria şi Serbia, cu echipe din Novi Sad, Beckecsaba sau Szeged. Din păcate, în ţară, nu prea avem cu cine să ne întâlnim, pentru că nu sunt multe echipe de veterani cu organizare cum avem noi”, a explicat preşedintele Old Boys UTA, Gheorghe Vaczi.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO