Tone de deseuri din cauciuc, descarcate peste noapte la marginea unui cartier aradean. FOTO

25-06-2013 11:09


deseuri cauciuc

 Un teren situat la marginea cartierului aradean Faleza Sud si in apropiere de Padurea Ceala risca sa devina o mare rampa ilegala de gunoi.

 Localniciii din cartier au observat de cateva zile ca pe terenul respectiv au aparut gramezi mari de deseuri din cauciuc, dar si de moloz si alte resturi de materiale de constructii. Cum in zona exista cateva balti frecventate de pescari, si acestia au observat gunoaiele si spun ca au fost descarcate noaptea.

“E vorba de tone de tubulatura din cauciuc. Evident, gunoaiele au fost aduse cu ceva camioane si descarcate aici in mai multe gramezi. E pacat ca aceasta zona este distrusa, cand ar putea fi valorificata ca spatiu de agrement, pentru ca exista aceste balti si vegetatie din belsug, iar padurea e foarte aproape”, a spus Ladislau Trif, un localnic.

Sesizata de stirileprotv.ro/vest, conducerea Garzii de Mediu Arad a declarat ca va trimite la fata locului comisari pentru a cerceta provenienta deseurilor.

In ultimii ani, in zona au mai fost descarcate diverse cantitati de moloz si resturi de materiale de constructii, ceea ce a determinat Primaria sa monteze panouri de avertizare privind interzicerea depozitarii gunoaielor, insa de care nu se tine cont.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO