Supermaratonul dintre Arad si Bekescsaba aduce modificari in trafic. Afla cum se circula in weekend

23-05-2013 12:04


maraton Arad

 Aproximativ 800 de persoane din Romania si Ungaria s-au inscris la supermaratonul organizat, sambata si duminica, intre Arad si Bekescsaba.

 Participantii editiei a XVI-a a supermaratonului sunt alergatori, biciclisti si rolleri, care vor parcurge cate o suta de kilometri in fiecare din cele doua zile. Trecerea acestora prin Arad a impus unele modificari in trafic.

Astfel, Politia Locala anunta ca circulatia autovehiculelor va fi inchisa sambata, intre orele 12:30 si 22:00, pe bulevardul Revolutiei, de la intersectia cu strada Crisan pana in fata Palatului Administrativ.

Totodata, se va circula cu dificultate pe drumul cuprins intre granita (Varias) si Arad, pentru ca pe aici vor trece concurentii, care vor fi insotiti de catre politisti.

In municipiu, participantii la competitie vor ingreuna circulatia pe traseul: strada Campului - strada Poetului – calea Aurel Vlaicu – Piata UTA – Piata Garii – Piata Drapelului – Piata Revolutiei. Pe acest traseu, concurentii sunt asteptati sa soseasca din Ungaria inca de la ora pranzului si pana dupa ora 22:00 a zilei de sambata.

Duminica, incepand cu ora 8:00, traficul va suferi din nou modificari, avand in vedere ca din fata Palatului Administrativ se va da startul partii a doua a supermaratonului. Astfel, se va circula cu dificultate, pana dupa trecerea coloanei de concurenti, pe traseul: Piata Revolutiei – Piata Drapelui – Piata Garii – Piata UTA - Calea Aurel Vlaicu – strada Poetului – strada Campului.

Cei mai multi inscrisi la supermaraton sunt biciclisti, respectiv peste 600. Doar 95 sunt alergatori, marea majoritate din Ungaria, iar restul participantilor vor parcurge distanta pe role.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO