Profesoara batuta in biroul sau de un fost student. Victima a fost transportata la spital

25-06-2013 12:19


pumn

 Incident scandalos in aceasta dimineata in Arad, unde o profesoara a fost batuta chiar in biroul sau de catre un fost student.

 Agresiunea a avut loc in sediul din cartierul Micalaca al Universitatii “Aurel Vlaicu” Arad. Martorii afirma ca un barbat a intrat in scoala si s-a dus tinta la biroul unei profesoare de 43 de ani, pe care a inceput sa o loveasca cu pumnii.

Imediat ce martorii au sunat la 112 cerand ajutor, barbatul a fugit, dar cu tot cu telefonul mobil al victimei, in timp ce femeia a fost transportata la spital pentru ingrijiri.

La scurt timp, pe baza informatiilor primite de la victima si de la martori, politistii au stabilit ca agresorul e un fost student al profesoarei, in varsta de 26 de ani.

Ovidiu Liber, purtator de cuvant al Politiei Judetene Arad: “Un fost student a patruns fara drept intr-un birou profesoral unde a agresat-o fizic pe o angajata, care a fost transportata ulterior la spital pentru ingrijiri medicale. Victima are posibilitatea depunerii unei plangeri, dar politistii s-au autosesizat pentru furt, intrucat susepctul a luat telefonul victimei la plecare”.

Femeia, care are 43 de ani, se afla la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, pentru ingrijiri si pentru a se stabili un diagnostic.

Martorii incidentului afirma ca profesoara a fost dusa de la scoala cu sange pe fata, avand leziuni vizibile. Politistii i-au recomandat victimei sa obtina un certicat medico-legal.

Agresorul a fost identificat, iar acum politistii sunt pe urmele lui si incearca sa il gaseasca. 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO