Patru caini in lesa, plimbati de o pensionara, au atacat un copil in centrul Aradului

13-05-2014 14:55


Caine agresiv

 Un baietel de cinci ani a fost victima unor caini agresivi chiar in centrul Aradului, fiind muscat de brat in timp ce se plimba pe trotuar alaturi de mama sa.

 Incidentul a avut loc pe strada Miron Costin, in apropiere de Gara, unde mama si baietelul iesisera la plimbare. Tot la plimbare se afla, pe acelasi trotuar, o pensionara insotita de patru caini, toti in lesa, dar fara botnite.

Nu se stie din ce motiv patrupezii au devenit agresivi cand au trecut pe langa copil, iar stapana lor nu a reusit sa-i tina in frau, astfel ca unul a reusit sa-si infiga coltii in bratul copilului. Disperata, mama baietelului a sunat la 112 pentru a chema jandarmii in ajutor.

Emilia Finata, purtator de cuvant Jandarmeria Arad: “In timp ce mama si copilul se aflau pe trotuar, au fost atacati de caini, care nu aveau botnite. Proprietara cainilor este o femeie de 63 de ani, care iesise sa-i plimbe in lesa”.

Pensionara a fost amendata cu 300 de lei pentru “lasarea fara supraveghere a animalelor care pot reprezenta pericol pentru persoane”, in timp ce copilasul a primit ingrijiri la un cabinet medical din apropiere.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO