Familia regala a inceput pregatirile de Craciun la Castelul Savarsin. Cand sunt primiti vizitatorii

16-12-2013 12:21


familia regala Savarsin

 Principesa Margareta si Principele Radu au sosit, la sfarsitul saptamanii trecute, la Castelul Savarsin, unde fac ultimele pregatiri pentru Craciun.

 Principele Radu anunta pe blogul sau ca, potrivit traditiei, familia regala isi petrece Craciunul la Savarsin, iar Majestatea Sa Regele Mihai soseste peste cateva zile.

„Vom avea, in zilele de 22 si 23 decembrie, portile deschise. Satul Regal, adica partea de la intrare a Domeniului Regal Savarsin, va gazdui concerte, coruri, muzica de fanfara, un brad mare, impodobit in aer liber, totul invaluit, speram, intr-o deplina ospitalitate”, a scris Principele Radu.

Potrivit acestuia, la castel vor fi ajunge colindatori din mai multe judete, dar programul intreg de la Savarsin va fi dat publicitatii in cursul acestei saptamani.

„Si-au anuntat prezenta copii, elevi, studenti, oameni de toate varstele din Cluj, Craiova, Satu Mare, Constanta, Timisoara si, desigur, Arad si Deva. Copiilor de la scolile din Cluj si Craiova, vizitate asta-toamna, le-am promis o plimbare cu trasura <<Brad 1922>>, daca nu va fi prea multa zapada”, se mai arata pe blogul Principelui Radu.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO