Explicatia revoltatoare a soferului care a blocat un tramvai din Arad, dupa ce a parcat langa linie

17-12-2012 15:18


tramvai blocat de masina

 Un tramvai cu zeci de calatori a fost blocat minute in sir, astazi, in Piata Avram Iancu, din Arad, dupa ce un sofer si-a lasat masina parcata langa sine.

 Vatmanita nu a avut curajul sa treaca de teama sa nu rupa oglinda retrovizoare a autoturismului. Soferul, aflat intr-un restaurant de peste drum, nu s-a grabit sa-si faca aparitia pentru ca se afla la masa. Dupa ce vatmanita a claxonat insistent, soferul a venit nervos.

Sunt de doua ore in restaurant si au trecut cel putin zece tramvaie fara probleme. M-ati facut sa vin degeaba”, s-a rastit barbatul la vatmanita, care insa nu a plecat de pe loc decat dupa ce soferul a mutat masina, lasand un spatiu vizibil intre vehicul si vagoane, nu de cativa centimetri, cum facuse initial.

Daca oprea masina cu jumatate de metru mai in spate, treceam fara griji, insa asa era posibil sa-i rup oglinda si atunci trebuia sa chem Politia”, a spus femeia.

Trebuie mentionat ca, in locul in care se afla autoturismul, stationarea este interzisa, insa multi soferi nu tin cont de asta.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO