Transformare miraculoasa.Cum a reusit sa slabeasca 90 de kilograme un barbat din Arad, in doar un an

Ultima actualizare: 26-10-2012 07:42
valentin neamt

Schimbare radicala de imagine pentru Valentin Neamt. Intr-un singur an, a reusit sa slabeasca aproape 90 de kilograme.

Barbatul este profesor universitar, fost primar al Aradului, si in urma cu un an cantarea  aproximativ 190 de kilograme, moment in care a decis sa schimbe acest lucru. Dieta si orele zilnice de inot l-au facut sa ajunga acum la aproximativ 100 de kilograme.

La 55 de ani simti nevoia sa te reinventezi. Fac mult sport, mai ales inot, si mi-am schimbat stilul de viata. Pentru a avea rezultate certe, mi-am invins teama si am facut o interventie de bypass gastric. Acum arat mai aproape de imaginea din tinerete. Mai am de luptat, sper sa ajung undeva la 90 de kilograme, greutatea optima la inaltimea de aproape 1,90 metri”, a marturisit Neamt pentru stirileprotv.ro/vest.

In urma interventiei chirurgicale, stomacul si intestinul subtire au fost reduse in dimensiuni, astfel ca senzatia de satietate apare mai repede in timpul mesei. „In afara de o alimentatie mai echilibrata, din care exclud cat pot grasimiile si alimentele greu digerabile, viata decurge normal. Tensiunea si glicemia mi-au revenit in valori normale fara tratamente medicamentoase”, explica Neamt.

Daca inainte regimul sau alimentar era bazat pe carne si dulciuri, acum Valentin Neamt consuma multe lichide, fructe si legume. Urmeaza cu strictele toate sfaturile primite de la nutritionist si este sustinut intens de sotie, care este medic.

Omul si-a pastrat garderoba veche, chiar daca nicio haina nu-i mai vine. Si hainele cumparate mai noi incep sa atarne pe el pentru ca inca slabeste.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO