Carmen Bejan se plange judecatorilor ca nu primeste medicamente. De ce i-a fost amanat procesul

16-01-2012 10:25


carmen bejan

“Studenta criminala” Carmen Bejan a aparut astazi in fata judecatorilor aradeni pentru a cere sa fie lasata sa nasca in libertate.

Prin intermediul avocatei, fosta studenta la Medicina le-a comunicat judecatorilor ca in detentie nu ii sunt asigurate medicamentele de care are nevoie pe timpul sarcinii si ca nici nu si le mai poate permite.

“Nu primeste medicatia in penitenciar, o cumpara si o costa pana la 200 de lei pe luna, orice femeie insarcinata stie asta. Copilul nu este vinovat de nimic, este dreptul copilului la viata si la o viata normala”, a declarat avocata Luminita Stanoiu.

Desi au primit la dosar o dovada de la un medic ca detinuta este insarcinataa in aproximativ cinci luni, judecatorii nu au admis acest document si au cerut o expertiza medico-legala prin care sa se constate starea de graviditate. De altfel, astazi Carmen nu parea gravida, desi purta o geaca destul de stramta pe abdomen.

Instanta Tribunalului Arad a decis sa amane cauza in care Bejan cere intruperea pedepsei. Urmatoare infatisare va fi in 30 ianuarie, data pana la care trebuie sa fie gata si expertiza medico-legala.

Carmen Bejan nu a vrut sa discute cu ziaristii si a tinut mereu capul plecat, chiar si in sala de judecata.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO