UTA joaca maine primul amical din 2012, fara Mara si Voiculet

13-01-2012 11:44


bogdan mara

Fostele vedete ale aradenilor nu s-au hotarat daca vor reveni sau nu in tricoul „Batranei Doamne”. Si antrenorul Roland Nagy va lipsi de la meciul cu CS Vladimirescu, deoarece este plecat in Italia

UTA va susţine mâine primul meci amical din acest an, pe terenul sintetic de la baza Şega din Arad. Adversara va fi echipa de liga a treia CS Vladimirescu. Pe bancă la UTA vor sta însă antrenorii secunzi Dan Stupar şi Dan Ţapoş, deoarece principalul Roland Nagy va pleca în Italia, cu preşedinte Giovanni Catanzariti. Cei doi vor vizita acolo patru cluburi, în care vor urmări modul de organizare şi antrenamentele echipelor de seniori şi juniori. Mâine, Nagy şi Catanzariti vor fi la Bologna Calcio, apoi duminică vor vedea pe viu meciul dintre Milan şi Inter. Luni, cei doi vor vizita baza de antrenament a clubului Juventus Torino iar apoi vor pleca să asiste la antrenamentul de după amiază al echipei Atalanta.
După amicalul cu CS Vladimirescu, lotul arădean va pleca duminică în cantonament la Moneasa.

Până săptămâna viitoare, oficialii arădeni speră ca atacantul Sorin Chiţu să-şi rezilieze contractul cu Săgeata Năvodari şi să întărească atacul după ce golghetrul din tur Octavian Drăghici a decis să nu mai revină la Arad, iar Claudiu Drăgan a fost exclus din lot.

Se mai aşteaptă şi răspunsurile lui Bogdan Mara, aflat în discuţii avansate cu preşedintele grupării arădene şi a lui Adrian Voiculeţ, care negociază în aceste zile despărţirea de FC Braşov.

Între timp, lotul arădean a fost completat miercuri cu Muscă de la echipa de liga a treia Damila Măciuca şi Vărdaru de la Gloria Bistriţa, sosiţi în probe de joc. Tot în probe a mai venit ieri şi fundaşul brazilian de 21 de ani Matheus Eccard de Carvalho. Ei s-au alăturat altor doi jucători care îşi încearcă norocul la UTA, Cărpinişţan şi italianul Caldarola.

Deocamdată, echipa arădeană a transferat doi jucători, fundaşul George Neagu de la CS Mioveni şi mijlocaşul Cătălin Bucur, de la Arieşul Turda.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO