Ai catel, purcel, pisica, veverita sau orice animal de companie? Esti asteptat la un concurs inedit

01-10-2012 13:13


concurs animale arad

 Daca esti copil si ai un animalut acasa, imbraca-l cat mai inedit sau gaseste o forma originala sa-l prezinti la un concurs care va avea loc, joi, la Padurea Ceala.

 Nu conteaza ca e un soricel la care tii, un catel, o pasare, un peste sau orice animal de companie. Trebuie doar sa dovedesti ca exista afectiune intre tine si animalutul tau si ai sanse mari la premiile oferite de organizatori.

Concursul va marca Ziua Internationala a Animalelor, iar copiii care nu au un animalut se vor putea inscrie totusi la o a doua sectiune a competitiei, dedicata costumatiilor. Vor castiga cele mai originale costume.

La editia trecuta, am avut zeci de animale, de la cocosi, iepuri, broaste testoase, la catei si pisici, dar chiar si un peste adus in borcan. Castigatorii primelor locuri vor fi cei care exprima cat mai bine prietenia cu propriul animalut. Pot face asta printr-o demonstratie de joaca sau dresaj, dar si cu poze sau filmari”, a declarat directorul Parcului Natural Lunca Muresului, Paul Hac.

Locul de intalnire va fi la Centrul de vizitare al Padurii Ceala, de la ora 14,30, iar toti participantii vor primi surprize si diplome. Pentru locurile I, II si III de la fiecare sectiune, vor exista si premii, constand in carti si tricouri.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO