Antonescu: Daca Basescu va fi validat vom trece prin momente dificile

Ultima actualizare: 03-05-2012 16:02

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni seara ca daca actualul presedinte, Traian Basescu, va mai obtine un mandat partidul sau va apara inca odata valorile democratice in Romania.

"Daca Traian Basescu obtine al doilea mandat de presedinte, cineva trebuie sa apere inca o data valorile europene in Romania si va asigur ca PNL si cu mine o vom face", a spus Crin Antonescu.

In ceea ce priveste corectitudinea alegerilor, presedintele PNL a declarat: "Ne exprimam speranta ca autoritatile vor analiza constestatiile si validitatea unui rezultat atat de echilibrat si dramatic. (...) Intr-o democratie, chiar atunci cand e dramatic, chiar atunci cand esti dezamagit, cand stii ca nu poti dovedi ca 30.000 de voturi sunt duse dintr-o parte in alta si schimba soarta unei tari, trebuie sa respecti institutiile".

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu i-a sfatuit insa pe liderii PNL sa nu se grabeasca in luarea unei decizii in acest moment, fiind nevoie de o solutie politica, nebazata pe ura impotriva lui Basescu: "PNL nu trebuie sa fie catelusul PSD".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO