Alegeri prezidențiale 2019. Barna: „Ștampila aceea este forța pe care o avem noi”

Ultima actualizare: 24-11-2019 11:33
Dan Barna
Agerpres

Preşedintele USR, deputatul Dan Barna, a declarat duminică, că are "toată încrederea că la finalul zilei, avem din nou speranţa de o Românie care se modernizează."

"Am exprimat votul necesar şi din punctul meu de vedere, obligatoriu, pentru calitatea de cetăţean al României. Am votat pentru ca dosarul 10 august să fie finalizat, am votat pentru ca România să continue direcţia spre Europa, direcţia spre bunăstare şi direcţia spre un stat civilizat şi un stat modern. Doar unul din cei doi candidaţi oferă această speranţă şi nu este o garanţie, este o speranţă. Şi de aceea, îi îndemn pe toţi cetăţenii ca, până la finalul acestei zile, să iasă şi să voteze, pentru că astăzi ştampila aceea mică este forţa pe care o avem noi ca societate să dăm acel mesaj în care vrem să vorbim despre comunitate şi vrem să vorbim despre oameni şi nu despre interese particulare. Îndemn oamenii să iasă şi să voteze. Este un moment foarte important pentru istoria României şi am toată încrederea că la finalul zilei, avem din nou speranţa de o Românie care se modernizează", a spus Darn Barna, la ieşirea de la urne.

Spre deosebire de primul tur al alegerilor prezidenţiale, când a fost însoţit la vot de toată familia, Dan Barna a venit duminică vot împreună cu colegii din USR şi PLUS, transmite Agerpres.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO