Fostul comisar european Dacian Ciolos a votat la Bruxelles dupa o coada de peste 3 ore. "Data trecuta nu am reusit sa votez"

Ultima actualizare: 19-11-2014 07:11
Dacian Ciolos

Dacian Ciolos, fost ministru al Agriculturii si comisar european din partea Romaniei pana la inceputul acestei luni, este unul dintre romanii care au stat ore intregi pentru a vota la o sectie din strainatate.

Ciolos a relatat pe Facebook cum a avut nevoie de aproximativ trei ore si jumatate pentru a putea vota in capitala Belgiei. “De data asta am reusit sa votez, dupa ore bune de asteptare la coada, la Ambasada Romaniei la Bruxelles. Sunt cozi de sute de metri - e regretabil ca oamenii trebuie sa-si sacrifice o jumatate de zi pentru a-si exercita un drept fundamental”, a scris fostul comisar european pentru Agricultura, care a iesit din functie la sfarsitul lunii trecute.

Intrebat de un utilizator al retelei sociale de ce, in calitate de fost demnitar european, nu a asteptat pana cand voteaza si ultimul roman de la rand, Ciolos i-a raspuns ca exact asta a facut la primul tur, drept pentru care atunci nu a reusit sa-si exprime votul.

Imaginile cozilor kilometrice din diaspora. Romanii se intreaba daca "Vom reusi sa votam?"

In calitate de cetatean roman am stat la rand si am votat cand mi-a venit randul, dupa vreo trei ore si jumatate. Cand am avut calitatea de comisar european, mi-am facut treaba conform responsabilitatii pe care am avut-o. Sper ca fiecare sa-si asume responsabilitatea pe care o are. Eu mi-am asumat-o azi pe cea de cetatean”, a comentat politicianul roman. Ciolos a postat si o fotografie cu coada de la sectia de votare organizata la Ambasada Romaniei din Bruxelles.

(Foto: Facebook Dacian Ciolos)

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO