Fostul internațional Dorinel Munteanu deschide lista PMP de candidați la Consiliul Local Galați

Ultima actualizare: 17-08-2020 11:38
Fostul internațional Dorinel Munteanu deschide lista PMP de candidați la Consiliul Local Galați
Facebook/ Catalin Cristache

Dorinel Munteanu, fostul mare fotbalist al ”Generației de aur”, deschide lista de candidați a PMP pentru Consiliul Local Galați. Tot la Galați, dar la Consiliul Județean, luptătorul K1 Cătălin Moroșanu este primul pe lista PNL.

 

Anunțul candidaturii lui Dorinel Munteanu, cel care a adus, în calitate de antrenor, singurul titlu de campioană a României la fotbal a echipei Oțelul Galați, a fost făcut luni de deputatul Cătălin Cristache.

”De astăzi, marele campion Dorinel Munteanu face parte din echipa P.M.P. Galați. Este o bucurie și o onoare pentru noi să îi oferim oportunitatea de a deschide lista propusă de P.M.P. pentru Consiliul Municipiului Galați. Numele lui Dorinel Munteanu este sinonim cu excelența în sport și cu perioada de glorie a echipei Oțelul Galați. Ne-a făcut campioni în 2011 și, pentru o perioadă, le-a insuflat oamenilor mândria de a spune că sunt din Galați. Este exponent al Generației de Aur a Naționalei României și numele lui a fost scandat cu admirație pe cele mai mari stadioane ale lumii. “Neamțul” e adoptat de Galați de mai bine de 10 ani. Este orașul unde a înregistrat cele mai importante performanțe ca antrenor, orașul unde este iubit si respectat așa cum merită”, a scris deputatul Cristache, liderul organizației județene a PMP Galați.

 

”Nu a fost ușor să îl convingem”

 

”De ce Dorinel Munteanu? Consecvența, disciplina și spiritul de campion îl vor ajuta să învingă în orice domeniu. Ce anume caută Dorinel Munteanu în politică? Cu siguranță nu bani, nu glorie, nu funcții. Nu a fost ușor să îl convingem să ni se alăture, dar dragostea pentru Galați și pentru Oțelul au fost determinante. Dorinel știe ce este administrația, ce înseamnă gestionarea proiectelor și a banilor, dar știe și ce este pasiunea. Suntem convinși că, împreună cu echipa P.M.P., va face performanță și în Consiliul Local Galați! Toți pentru Galați! Toți pentru România!”, se mai arată în postarea deputatului.

Intrarea lui Dorinel Munteanu în politică și candidatura acestuia din partea PMP în Galați vine la scurt timp după ce luptătorul K1 Cătălin Mureșanu a anunțat că va deschide lista de candidați ai PNL pentru Consiliul Județean Galați.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO