Ludovic Orban, despre candidatura lui Băsescu la Primăria Capitalei: „A aruncat banii pe apa sâmbetei”

Ultima actualizare: 17-08-2020 15:47

A început numărătoarea inversă până când ne vom alege noii primari.

Cei care doresc să ajungă la conducerea Capitalei au făcut deja primul pas și și-au depus oficial candidaturile. Traian Băsescu, Gabriela Firea și Nicușor Dan au venit alături de susținători și nu au ratat momentul să se atace politic.

La 20 de ani de când devenea primarul Bucureștiului, Traian Băsescu își încearcă norocul pentru a doua oară. Fostul președinte și actual europarlamentar s-a decis să candideze, după ce PNL și USR și-au dat mâna pentru susținerea lui Nicușor Dan. Candidatul dreptei este cotat cu cele mai mari șanse să o învingă pe Gabriela Firea.

Nicușor Dan, candidat PNL-USR-PLUS: „Cum poți să vii să ceri un al doilea mandat când ai dus Bucureștiul în faliment?!”

Ludovic Orban, președinte PNL: „A aruncat banii pe apa Dâmboviței, de fapt era bine să-i arunce pe Dâmbovița, să facă ceva pentru București, i-a aruncat pe apa sâmbetei.”

Primarul în funcție, Gabriela Firea, a venit și ea la Biroul Electoral Muncipal cu câțiva susținători, îmbrăcați în tricouri și măști negre, personalizate. După depunerea candiaturii, Firea a mers la sediul de partid, pentru a-și prezenta echipa integrală de candidați la sectoarele Capitalei.

Gabriela Firea, candidat PSD: „În ultima perioadă se poartă gândul la cifre, la puzuri, autostrăzi suspendate. Nimeni nu vorbește de oameni. Am dovedit atașamentul față de bucureșteni în toți acești ani.”

În lupta pentru Primăria Capitalei s-au înscris și  Călin Popescu Tăriceanu, din partea ALDE și Ioan Sârbu, susținut de partidul lui Victor Ponta. Alegerile locale ar urma să aibă loc în 27 septembrie. Cei care doresc să-și încerce norocul la fotoliul de primar, consilier local sau județean, trebuie să-și depună candidatura, împreună cu semnăturile de susținere, până marți, cel târziu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO