Actori, frizeri, bucătari, vedete, candidați la locale. Adriana Bahmuțeanu vrea fotoliul de primar în Sectorul 1

Ultima actualizare: 20-08-2020 19:57

Actori, frizeri, bucătari, foști fotbaliști sau oameni cunoscuți în lumea mondenă toți au decis că vor să fie primari. Claudiu Bleonț renunță la actorie și la viața de oraș pentru o comună din județul Cluj.

La rândul lui, un frizer încearcă să fie consilier local și să îndrepte Întorsura Buzaului. Iar Adriana Bahmuțeanu și-a scos un birou în stradă ca să-i convingă pe bucureșteni că merită să fie primar al Sectorului 1.

Cunoscută mai ales pentru multiplele divorţuri şi împăcări cu fostul deputat Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu vrea acum să conducă primăria sectorului 1. În doar cinci minute a acceptat oferta Partidului ecologist şi e gata de campanie.

Pe Claudiu Bleonț l-a cucerit întâi locul şi abia apoi i-a surâs funcţia. A ajuns prima dată în Beliș, o comună din Cluj, în 2018, pe vremea când era hotărât să se mute cu toată familia în Frankfurt. Numai că Munţii Apuseni de jur împrejur l-au făcut să renunţe la Germania. Aşa că a renunţat la teatru, după mai bine de 40 de ani, iar acum vrea să fie primar.

De Călin Strâmbeanu nu au auzit deocamdată mulţi. Este frizer de 17 ani la Întorsura Buzăului, unde acum candidează pentru post de consilier local pe listele USR. Vrea să câştige voturile oamenilor cu un slongan pe măsura numelui şi a localităţii: Îndreptăm Întorsura.

În toată ţara, partidele mari au mizat pe oameni cu notorietate pentru a-şi cuceri electoratul. În Capitală, Gabriela Firea i-a cooptat în echipa de consilieri generali pe fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, fostul selecţioner al naţionalei, Anghel Iordănescu, şi fosta canotoare Elisabeta Lipă. Fostul liberal Viorel Cataramă a vrut şi el să candideze la Primăria capitalei, însă nu a strâns suficiente semnături. Soţia sa, însă, chirurgul plastician Adina Alberts, merge în lupta pentru sectorul 1. Alegerile locale vor avea loc în 27 septembrie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO