Zeci de motociclisti au "zguduit" Capitala in memoria unui prieten mort intr-un cumplit accident

Dată publicare: 22-11-2011 18:03
Dată actualizare: 05-10-2012 19:41


Si-au condus pe ultimul drum un prieten ucis vineri intr-un accident de circulatie. Dragos avea numai 24 de ani si fusese indragostit iremediabil.

Si de motoare, dar si de viata. Colegii lui si-au incins atat de tare motoarele, incat doua dintre ele au luat foc.

Prietenii motociclistului, mort dupa ce a fost lovit de o masina ce nu i-a dat prioritate, au vrut sa atraga atentia asupra lor, cerandu-le soferilor sa ii vada in trafic.

In tot acest timp, valuri de lacrimi curgeau din ochii celor care l-au iubit. In multime am intalnit si o tanara care locuia impreuna cu el de cateva luni, dar si o iubita mai veche, pe care Dragos ar fi cerut-o in casatorie cu o seara inainte de accident.

Toti prietenii spun acelasi lucru despre Dragos: iubea femeile, iubea viata, dar mai presus de toate iubea motoarele.

"Era un motociclist foarte bun, mergea foarte bine. Nu ma asteptam la asa ceva niciodata. Pentru noi, greseala unui conducator auto e fatala", a spus Catalin Barabas, prietenul celui decedat.

Asa s-a intamplat vineri si in cazul lui Dragos. Pe o sosea din Bucuresti, o femeie nu a oprit la stop si a virat stanga pe linie continua. A izbit in plin motocicleta pe care se afla tanarul, l-a proiectat intr-o masina, iar de acolo a ricosat intr-un stalp. Casca i-a sarit din cap si motociclistul a murit pe loc.

Atat prietenii, cat si familia tanarului ii roaga pe soferi sa fie mai atenti. Marti, in drumul spre cimitir, motociclistii au oprit traficul pentru cateva minute in fiecare intersectie.


VIDEO PROTVPLUS.RO