Zeci de mii de oameni au stat in frig de Revelion din cauza unei avarii la termocentrala Paroseni


Ultimul update: Duminica 04 Ianuarie 2015 06:53
Data publicarii: Joi 01 Ianuarie 2015 16:39
Categorie: Stiri actuale
calorifer

4.500 de familii din trei localitati din Valea Jiului nu au avut caldura in case de Revelion, in urma unei avarii produse la Termocentrala Paroseni.

Prefectul judetului Hunedoara, Sorin Vasilescu, a declarat, joi, pentru Mediafax ca o avarie produsa miercuri dimineata la un cazan al Termocentralei Paroseni a afectat aproape 4.500 de familii din Petrosani, Vulcan si Lupeni. Potrivit prefectului, avaria a fost remediata pana la ora 20.00.

"Dupa reluarea furnizarii agentului termic dureaza aproape 24 de ore pana cand caldura ajunge in cel mai indepartat colt, la 12 kilometri distanta, in Petrosani. Cei mai afectati au fost locuitorii din Petrosani, unde in aproximativ 2.500 de locuinte caloriferele s-au racit. Aproape 2.000 de familii din Vulcan si Lupeni nu au resimtit atat de mult frigul, caloriferele nu au apucat sa se raceasca pana la remedierea avariei si pana cand agentul termic a ajuns la ei, fiind mult mai aprope de Termocentrala Paroseni. Agentul termic se furnizeaza normal in acest moment si estimam ca pina la ora 24.00 sa fie calde toate caloriferele din Petrosani, localitate care este cap de coloana", a explicat prefectul de Hunedoara. In noaptea de Revelion, in localitatile din Valea Jiului temperatura minima s-a situat in jurul valorii de minus 20 de grade Celsius.

 

Sursa: Mediafax

Ancheta in Vaslui dupa ce un copil de 8 ani s-a ales cu traumatism ocular. O petarda i-a explodat in ochi, de Revelion
Vaslui: Barbat de 38 de ani, ucis de cumnatul sau in noaptea de Revelion
Vaslui: Barbat de 38 de ani, ucis de cumnatul sau in noaptea de Revelion
VIDEO PROTVPLUS.RO