Zeci de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură, în urma unor avarii. Lista zonelor afectate

18-01-2021 10:00


apa

Mai multe blocuri din Sectoarele 1,2,4,5 şi 6 ale Capitalei au rămas fără căldură şi apă caldă din cauza unor avarii.

Conform Termoenergetica, în fiecare dintre cele cinci sectoare, sunt zeci de blocuri care figurează cu „parametri insuficienţi de furnizare a agentului termic”, fie numai pentru încălzire, fie şi pentru apă caldă, transmite News.ro.

Unele dintre blocuri sunt afectate de sâmbătă sau de duminică, iar altele de luni, însă sunt şi blocuri care au probleme cu încălzirea din 13 sau din 14 ianuarie. 

„Echipele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A. lucrează în regim continuu pentru remedierea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor”, anunţă Termoenergetica.

Compania menţionează că situaţia se va normaliza în cursul zilei de luni până la ora 18:00, însă precizează că „termenul afişat pentru punerea în funcţiune a punctelor termice este estimat”.

Descarcă de aici lista zonelor afectate.

Pe de altă parte, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat, luni, că avariile vor fi remediate în cursul zilei.

”În acest moment există doar 2 avarii minore pe rețeaua secundară, care vor fi remediate până azi, în cursul după-amiezei”, a spus edilul într-o conferință de presă.

Sursa: Pro TV, News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO