Wizz-Air a extins suspendarea mai multor zboruri din România. Ce rute sunt afectate

Ultima actualizare: 17-04-2020 18:20
Wizz Air
Pro TV

Wizz Air a anunțat astăzi că mai multe rute din România rămân suspendate. Zborurile spre Franța și Germania sunt suspendate până pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elveția și Marea Britanie rămân suspendate până pe 30 aprilie.

”Măsurile sunt cauzate de prelungirea restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile române pe toate zborurile din România către aceste țări, în cadrul eforturilor de limitare a pandemiei Covid-19”, a transmis compania într-un comunicat.

Pasagerii care au apucat să își facă rezervări vor fi informați prin e-mail, dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene.

”Clienții vor primi automat, în contul de client WIZZ, 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor, care va dura mai mult, și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial”, a informat compania.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism vor fi nevoiți să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO