WC-uri școlare, inaugurate cu mare fast la Piatra Neamț


Ultimul update: Miercuri 31 Ianuarie 2018 13:38
Sursa: ZCH.ro
Data publicarii: Sambata 27 Ianuarie 2018 17:51
Categorie: Stiri actuale
Primar Piatra Neamt

Trei grupuri sanitare ale unei școli din Piatra Neamț au fost inaugurate, joi, cu mare fast de primarul municipiului, Dragoș Chitic, alături de alți oficiali din cadrul Consiliului Local, Primăriei și Inspectoratului Școlar.

Astfel, la ora 10.00, oamenii s-au adunat în baia Școlii Gimnaziale „Elena Cuza” din Piatra Neamț, unde au tăiat panglici tricolore, informează ZCH.ro.

Astfel, la inaugurare primarul a venit însoțit de un alai format din membrii ai Consiliului de Administrație ai școlii, inspectorul general adjunct prof. Ioan Milea ca reprezentant al IȘJ Neamț, profesorul Dumitru Letos, directorul școlii și gazda evenimentului.

Investiția a fost gata într-o lună și a costat 42.000 de lei, fiind plătită din bugetul local, după ce anterior băile se aflau într-o stare precară: tavanul era mucegăit, țevile ruginite.

Pentru moment, primarul a renovat doar băile fetelor, urmând ca o propunere să fie votată în Consiliul Local Piatra Neamț, pentru reconstrucția WC-urilor pentru băieți.

Ministrul demisionar al Educaţiei, Liviu Marian Pop, susținea de Ziua Unirii Principatelor că în România există 2.418 de școli cu grupurile sanitare în curte.

Sursa: ZCH.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO