Marti incepe cu adevarat iarna. Regiunile unde temperatura scade cu 13 grade intr-o singura zi

Ultima actualizare: 29-12-2015 06:59
barbat care isi curata masina de zapada in Bucuresti

Se pare ca vom avea parte si de cateva zile de iarna in decembrie, dupa conditiile primavaratice din zilele Craciunului.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea frumoasa va dura doar pana pe 28 decembrie. Daca luni va fi in continuare frumos, temperaturile putand atinge si 19 grade in Campia Romana, incepand de marti se va raci semnificativ. In toata tara, maximele nu vor mai depasi 6 grade, afara de Olteania, unde se mai pot atinge 8 grade. In Muntenia si Dobrogea, insa, minimele vor ajunge pana la -6 sau chiar -7. In Moldova temperaturile pot cobori pana la -9 marti, 29 decembrie.

In centrul tarii se vor inregistra si minus 12 grade noaptea. In schimb, in Banat minimele nu vor cobori sub minus 4 grade Celsius. Temperaturi negative vor fi si in Crisana si Maramures

La munte probabilitatea pentru ninsori slabe, temporare va creste pe 29 decembrie, apoi iar în primele zile ale noului an. In restul tarii vor fi doar precipitatii slabe, izolate, insa ploaia ar putea fi insotita si de lapovita, mai ales in Moldova. In vestul tarii, cerul va fi acoperit, dar sunt sanse reduse de precipitatii.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO