Vineri predomina vremea inchisa, cu ploi si vant puternic in unele regiuni. Cand incep sa creasca temperaturile

Ultimul update: Luni 29 Februarie 2016 02:34
Data publicarii: Vineri 26 Februarie 2016 08:13
Categorie: Vremea

Vineri va predomina vremea inchisa. In vest, centru si nord asteptam ploi slabe, temporare, in rest va picura trecator. Vantul va fi nervos in Banat si in jumatatea estica a tarii. Maximele vor fi de la 4 la 15 grade.

In Dobrogea si Baragan norii vor fi numerosi si vantul va avea intensificari. Cresc putin temperaturile fata de ieri. In Moldova sudica si in nordul Munteniei gasim atmosfera mohorata cu ceata si multi nori. Vantul se va inteti si pe aici si
valorile termice vor fi comparabile cu cele inregistrate ieri. In jumatatea nordica a Moldovei innorarile vor fi consistente si vor mai veni ploi pe suprafete mari, dar in cantitati neinsemnate. Izolat se pot semnala si lapovite si ninsori si vantul va prezenta intensificari. Maximele termice, vor fi in scadere usoara.

Mai scad temperaturile si in nordul Transilvaniei si in Maramures.Norii vor fi numerosi si va ploua dar in Maramures izolat vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Si in vestul tarii, vremea va fi inchisa si va ploua pe suprafete mari. Vantul va avea unele intensificari in sudul Banatului si maximele termice scad putin fata de ziua trecuta.

In centrul Romaniei norii vor fi numerosi si vor cadea ploi pe spatii extinse.La munte asteptam si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vintul va sufla mai tare la munte si temperatura aerului va creste usor.

In sud-vest temperaturile cresc fata de ieri. Vor fi multi nori si ploi pe suprafete mari. Si in sudul tarii se va simti o
incalzire usoara a vremii. Cerul va fi temporar noros si ploile pot sa apara doar izolat. Vantul va avea unele intensificari si dupa prinz vor fi cel mult 15 grade Celsius.

Temperaturile scad in toata tara si apar ploile. Prognoza pentru sfarsitul de saptamana

In Bucuresti innorarile vor fi consistente dar sansele deploaie slaba vor fi reduse. Vantul va avea intensificari usoare iar dimineata si seara vor fi conditii de ceata. Maxima termica va creste si va ajunge pina la 13 grade Celsius.

La munte asteptam vreme urata cu ploi, lapovita si ninsoare mai ales in masivele vestice si in cele nordice. Vantul va sufla cu putere pe creste, iar temperaturile cresc usor.

Cum va fi vremea in zilele urmatoare:

Sambata cer noros aproape peste tot si ploaie slaba in sud-est si centru. La munte, lapovita si ninsoare; la campie ceata.

Duminica: vreme frumoasa si cu mult mai calda ca sambata. Ceata poate persista, si in acest caz poate aduce burnita si atmosfera mai inchisa.

Luni se face si mai cald, mai ales in sud si sud-est. Ploi mai sunt asteptate in vest, centru si nord, iar vantul se va mentine activ in multe zone.

 

ANM: Vremea se incalzeste treptat in urmatoarele trei luni. Zonele in care precipitatiile vor fi prezente

ANM: Vremea se incalzeste treptat in urmatoarele trei luni. Zonele in care precipitatiile vor fi prezente

vara

Zile neobişnuit de calde în toată ţara. Temperaturile ridicate sunt însoţite de averse puternice

Vreme foarte caldă în toată țara, cu posibile averse la munte. Prognoza meteo

Furtuni în București și în mai multe zone din țară. Joi, episodul se va repeta

Un val de aer nord-african loveşte România. Zonele unde se anunţă furtuni violente

Vreme neobişnuit de caldă, dar instabilitatea creşte peste tot. Ploile vin în mai multe reprize

Vreme neobişnuit de caldă pentru această perioadă. Ploile se întorc însă de marți

vremea

Temperaturi de iunie în Oltenia. Zonele în care sunt așteptate ploi

Vreme frumoasă și temperaturi neobișnuit de calde în toată țara

Vremea 20 aprilie. Temperaturi mai scăzute şi ploi de scurtă durată

Locul din România unde zăpada măsoară 174 de centimetri. Avertismentul meteorologilor

Vremea 19 aprilie 2018. Ploi slabe, în mai multe regiuni

Vremea 18 aprilie. Va continua să plouă, cu întețiri ale vântului în mai multe regiuni