Joi temperaturile scad in sud si sud-est. In vest, spre seara apar ploi slabe; la munte se anunta ceva fulguieli; in rest va ploua cu totul izolat. Maximele termice se vor situa intre 4 si 13 grade.

In Dobrogea si Baragan norii se imprastie si vom aveavreme frumoasa, cu cer mai mult senin. Vantul sufla mai tare la inceputul zileiin zona deltei. Se raceste fata de ieri: maximele nu mai depasesc 10 grade Celsius. Racirea vremii se simte astazi si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Ieri s-au inregistrat 14..15 grade, astazi maximele se opresc la 8...9 grade. Vom avea atmosfera foarte placuta, cu soare si vant domol.

In jumatatea nordica a Moldovei norii vin si trec, dar sansele de ploaie sunt foarte reduse si doar pe la munte ar putea sa fulguiasca. Tot la munte, la altitudini mari, vantul va mai avea unele porniri, iar maximele vor ajunge la 7...8 grade.

In nordul Transilvaniei si prin Maramures cerul va fi plin de nori si vor veni cativa stropi de ploaiecatre seara si dupa lasarea noptii. La amiaza termometrele vor indica 7...8 grade. In tinuturile vestice dimineatae putina ceata pe la campie. Apoi norii se inmultesc treptatcatre seara si la noaptea va plouaslab. In sudul Banatului vantul va prinde putere, iar temperaturile vor urca pana la 9...10 grade.

In tinuturile centrale vor fi innorari, dar se va arata si soarele pe parcursul zilei, iar noaptea vor aparea ploi slabe. La munte ar putea sa fulguiasca si vantul va avea intensificari in zona crestelor.Vom avea maxime de la 4...5 grade pana la 8 grade.

In sud-vest temperaturile scad fata de ieri. Norii se aduna din cand in cand, insa abia dupa lasarea noptii vor veni cateva ploi slabe. Vantul nu mai pune probleme si va sufla cel mult moderat.

Tendinta de racire a vremii se pastreaza si in tinuturile sudice. Si aici apar innorari, dar nu prea sunt semne de ploaie, iar temperaturile pot ajunge la 12...13 grade.

Se raceste si in zona Capitalei. Dupa cele 16 grade de ieri, astazi vom avea cel mult 10 grade. Se va innora trecator, dar nu sunt anuntate ploi; iar vantul va fi destul de cuminte. Urmeaza o noapte mai rece decat ultima, cu o minima in jur de 1 grad.

Temperaturile scad si in zona montana. Astazi vedem un pic soarele si vantul ramane destul de activ. Pe timpul zilei sunt posibile fulguieli trecatoare, iar la noapte in masivele vestice si in cele nordice va cadea lapovitasau va ninge slab.

Cum va fi vremea in zilele urmatoare:

Vineri se incalzestre din nou, dar lent deocamdata. Va ploua slab, mai ales in vest, centru si nord; pe la munte si in tinuturile nordice vine si un pic de lapovita. Se porneste si vantul...

Sambata dimineata asteptam nori de ploaie in Transilvania; in rest, atmosfera destul de linistita, cu ceata dimineata si temperaturi in crestere prin sudul tarii.

Duminica in sud si est se aduna norii si ar putea sa picure, in rest steptam vreme buna si se incalzeste.