VIDEO. Scene incredibil de violente la o piscină de lângă București. Oamenii au sunat imediat la 112

Ultima actualizare: 26-08-2020 22:59
VIDEO. Scene incredibil de violente la o piscină de lângă București. Oamenii au sunat imediat la 112
Facebook.com

Două femei s-au bătut cu pumnii și cu picioarele la o piscină din Chiajna, iar scena a fost filmată și postată pe Facebook de un martor.

În video se vede cum cele două femei încep să se bată, apoi în altercație intervin și alți oameni prezenți la fața locului.

Incidentul a avut loc în data de 17 august. Până au ajuns polițiștii la fața locului, conflictul se încheiase.

Conform unui comunicat al poliției, redat mai jos, cele două femei care au inițiat altercația și un bărbat care a intervenit sunt englezi.

Comunicatul IPJ Ilfov

La data de 17 august, a.c, în jurul orelor 18:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către o femeie cu privire faptul că în comuna Chiajna, la piscina unui complex rezidențial mai multe persoane se certau și aruncau cu lucruri.

În urma activităților specifice polițiștii au identificat 3 persoane de cetățenie engleză, respectiv 2 fete și un băiat, acestea fiind conduse la sediul Poliției din Chiajna, pentru audieri.

Persoanele în cauză nu au semnalat săvârșirea vreunei agresiuni și nu au formulat plângere penală prealabilă pentru comiterea vreunei fapte de natură penală privind incidentul respectiv.

De asemenea, nici administratorul societății respective nu a semnalat organele de poliție cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală.

În urma imaginilor apărute în spațiul public polițiștii din Chiajna efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc incidentul, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO