VIDEO. Prima reacție a femeii care a desfigurat-o pe Cristina Joia. De ce a lovit-o

Ultima actualizare: 10-11-2020 15:45
Prima reacție a femeii care a lovit-o pe Cristina...
Prima reacție a femeii care a desfigurat-o pe Cri...

Femeia care ar fi mutilat-o pe Cristina Joia a fost prinsă de autorități. Ștefania Andrei, o tânără în vârstă de 34 de ani, este audiată, luni seară, la Secţia 14 Poliţie.

Agresoarea susține că nu este în firea ei să fie violentă, dar pune agresiunea pe seama faptului că victima i-ar fi rupt ștergătoarele de la mașină și ar fi jignit-o.

- Ce s-a întâmplat?
- Mi-a rupt ștergătorul de la mașină.
- Asta a justificat să fiți atât de violentă?
- Nu sunt violentă.
- De ce ați lovit-o atât de puternic?
- Am lovit-o pur și simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn într-adevăr.
- De ce ai lovit-o?
- Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat. M-a făcut țigancă.
- Și soluția este să o lovești?
- Nu, nu asta este soluția.

Ștefania Andrei va fi acuzată oficial de infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă până la 5 ani de închisoare.

Cristina Joia, designerul emisiunii "Visuri la cheie", a făcut oficial plângere penală împotriva femeii care a lovit-o sâmbătă după-amiaza.

Echipa operativă a reluat cercetarea la faţa locului şi a audiat angajaţii care au fost de față în momentul în care Cristina Joia a fost agresată. În plus, au revăzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Aşa a fost identificată şi agresoarea, o tânără de 34 de ani care a răspuns cu o ploaie de înjurături atunci când i s-a atras atenţia că a parcat neregulamentar.

Printre cei care au despus mărturie se numără şi casiera care a ieşit din magazin spre maşina atacatoarei şi a astfel a reuşit să reţină numărul de înmatriculare, pe care l-a oferit poliţiei. 

Descarcă de aici noua declarație pe proprie răspundere. Vezi și restricțiile care intră în vigoare luni, pe 9 noiembrie.

Cele mai bune promoţii de Black Friday. Ce trebuie să ştii despre ziua cu cele mai mari reduceri.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO