O tânără a sărit pe șinele de metrou, în stația Dristor. A fost salvată la timp de trecători

10-02-2021 20:14


O tânără aflată pe șinele de metrou a fost salvată în ultimul moment, înainte de venirea trenului, în stația Dristor din București.

În video se poate vedea momentul în care tânăra este trasă de două persoane înapoi pe peron, cu doar câteva momente înainte ca trenul să ajungă în stație.

Metrorex a informat prin intermediul unui comunicat că incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2.

„Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă.Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. Precizăm că circulația trenurilor nu a fost afectată”, a declarat prin intermediul unui comunicat ing. Gabriel Mocanu, directorul general Metrorex.

„De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, se mai menționează în comunicat.