VIDEO. Fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a ars din temelii

Ultima actualizare: 01-11-2020 09:48

Vila din Izvorani care i-a aparținut lui Irinel Columbeanu a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă la amiază.

Focul a pornit de la subsolul locuinței, s-a propagat la parter și la etaj, iar sâmbătă seară, târziu, flăcări uriașe au cuprins și acoperișul. O anchetă urmează să stabilească dacă a fost vorba despre un accident, o neglijență a cuiva sau dacă focul a fost pus intenționat.

Alarma s-a dat ieri, în jurul orei 15. Focul a pornit la subsol clădirii impunătoare şi a cuprins apoi parterul şi etajul. Deşi, la un moment dat, valvătaia părea că s-a retras, aseară târziu vila ardea pe toate părţile, inclusiv acoperişul.

La mai bine de opt ore de la izbucnirea incendiului, pompierii încă se luptă cu flăcările uriaşe. Militarii acţionează chiar în aceste momente cu zece autospeciale de stingere, pe care le alimentează permanent din lacul din zonă şi din Complexul Olimpic Izvorani.

Misiunea pompierilor a fost dificilă, mai ales că focul ameninţa să se extindă şi la clădirile învecinate.

Locotenent Bogdan Toma, purtător de cuvânt ISUBIF: "S-a manifestat cu degajări foarte mari de fum şi flacără deschisă la nivelul acoperişului, suprafaţa afectată fiind de aproximativ o mie de metri pătrați. Fără victime până în acest moment."

O anchetă a pompierilor este în plină desfăşurare şi urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul.

Domeniul de la Izvorani este locul în care omul de afaceri Irinel Columbeanu, odinioară unul dintre cei mai bogaţi români, şi-a petrecut anii de glorie şi bunăstare.

Columbeanu a avut în proprietate mai multe imobile şi maşini de lux, iar în 2007 averea sa era estimată la aproximativ 150 de milioane de euro. Bunurile i-au fost confiscate însă din cauza datoriilor şi au fost scoase la vânzare. Acum două săptămâni, Irinel Columbeanu mărturisea, la emisiunea Vorbeşte Lumea, că locuieşte într-un apartamet închiriat, cu două camere, şi conduce o maşină modestă.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO