Anchetă în desfășurare în cazul crimei de la Giurgiu. Victima nu a fost încă identificată

Ultima actualizare: 01-11-2020 22:29
giurgiu
StirilePROTV

O anchetă în plină desfășurare trebuie să lămurească ce s-a întâmplat în Giurgiu cu o tânără încă neidentificată. Trupul femeii a fost găsit în flăcări pe marginea drumului.

Victima de cel mult 30 de ani ar fi murit înjunghiată iar la locul incendierii ar fi fost adusă într-o valiză.

Un foc puternic, pe marginea şoselei care leagă satul Valea Plopilor de Ghimpați, a atras câțiva şoferi, care circulau prin zonă azi-noapte. Oamenii s-au apropiat cu teamă, mai ales că părea să fie vorba despre un trup.

Unul dintre bărbați a sunat la 112 și a oferit indicații despre locul crimei.

Între timp, au încercat să stingă chiar ei incendiul. Trupul era carbonizat. Imediat ce au ajuns, polițiștii au împrejmuit zona.

Primar: ”Se vede locul aici unde a fost lăsat. Eu am văzut persoana ghemuită şi cum o vedeţi la faţa locului, carbonizată”.

Cazul se complică de la o oră la alta, așa că de la București a fost trimisă o echipă de polițiști specializați. Prima lor misiune: identificarea victimei. Ancheta s-a mutat din câmp în laboratorul de medicină legală din Giurgiu.

Potrivit raportului preliminar de la medicină legală giurgiu, victima este o tânără cu vârsta între 23 şi 30 de ani. A fost înjunghiată de mai multe ori iar rănile i-au produs o hemoragie care a ucis-o.

Victima a fost incendiată post-mortem, spun legiștii. Iar indiciile adunate arată că trupul i-a fost transportat într-o valiză.

Andreea Albu, Prim-Procuror: ”Data exactă a decesului nu a putut fi stabilită. Am luat probe pentru a stabili”.

În judeţul Giurgiu nu există nicio tânără dispărută care să aibă între 23 și 30 de ani și aproximativ 1.65m înălțime - așa cum se conturează profilul victimei.

Anchetatorii au extins căutarea în Capitală și județele limitrofe, de unde au cerut, la fel, lista cu persoane dispărute.

Despre agresor încă nu se știe nimic.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO