VIDEO. Constănțenii au golit rafturile magazinelor. Municipiul intră în carantină pentru două saptămâni

Ultima actualizare: 20-11-2020 14:04
constanta
StirilePROTV

Constănțenii s-au înghesuit în supermarketuri să își facă provizii după ce joi autoritățile au anunțat că municipiul reședință de județ va intra în carantină de vineri seară, pentru două săptămâni, scrie Replica Online.

Conform publicației locale, vineri constănțenii au golit unele rafturi ale magazinelor, cea mai mare înghesuială fiind la Kaufland. Astfel, în jurul orei 11.00, unele rafturi din magazinul din zona ICIL erau goale. Cele mai cumpărate alimente au fost făina, orezul, mălaiul, fructele, legumele, conservele, uleiul, dar și apa. De asemenea, sunt la mare căutare și conservele, pastele făinoase, dar și carnea și lactatele.

Municipiul Constanța intră în carantină de vineri seară, de la ora 20.00, pentru două săptămâni, după ce incidenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit 9 la mia de locuitori. Mallurile vor fi închise în weekend, cu excepţia farmaciilor, magazinelor alimentare, a magazinelor care vând hrană pentru animale de companie şi a curăţătoriilor. La acest moment, sunt în carantină 7 reședințe de județ din România: Sibiu, Bistrița, Satu Mare, Zalău, Baia Mare, Slobozia și Alba Iulia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO