Victor Ponta, criticat dur pe Facebook dupa ce l-a demis pe seful ANPC: "Era printre putinii care isi faceau treaba"


Ultimul update: Sambata 07 Noiembrie 2015 07:13
Data publicarii: Miercuri 04 Noiembrie 2015 09:48
Categorie: Stiri actuale
Marius Dunca

In timp ce 25.000 de romani cereau in strada ca Guvernul sa isi asume raspunderea, Ponta a gasit un vinovat: seful ANPC. Din pacate pentru premier, masura n-a fost deloc bine primita de romani.

Seful ANPC a fost primul oficial pedepsit pentru dezastrul din Colectiv. Victor Ponta l-a demis, fara a-l anunta, astfel ca Marius Dunca a aflat de la TV ca si-a pierdut postul. "Am fost numit politic, am fost demis politic, nu am ce comenta", a spus seful ANPC.

Acesta a mai recunoscut ca ANPC primise o sesizare privind nereguli din clubul Colectiv. Mai exact, o persoana sesizase ca la bar a platit cu 40 de lei un coniac ce in meniu era trecut cu 23 de lei. Patronii clubului urmau sa vina vineri sa dea explicatii pentru aceasta eroare. 

Pe Facebook insa, oamenii au sarit in apararea lui Dunca si au criticat aspru decizia luata de Victor Ponta.

"ANPC nu are treaba cu asta ci cu produsele de consum tampitilor!!!!! Ati gasit si pe cine sa demiteti, fix pe aia care nu aveau nici o treaba!!!", scrie Iris Sanziana.

Roxana Negru: "Este singurul care a facut ceva bun, macar cu BANCILE si pe el l-au dat jos, RUSINE!!!!!!!! asta chiar nu are limite, ne pune nervii la incercare"

"Chiar pe asta l-a demis? El era unul dintre putinii care isi faceau treaba,dar coruptul de Ponta a asteptat un moment ca asta pentru a-l demite" - Ciprian Covaliu.

"Nu se poate asa ceva.pana unde se poate ajunge cu asemenea conducere? Ce rol are ANPC-ul care se ocupa de protectia consumatorului? De ce nu ia masuriile cuvenite? De ce nu-si demite toti oamenii pe care si i-a pus in functii si pe el insusi?", scrie Fekete Attila

Ragin Mund: "Rolul ANPC este de a se.asigura asupra calitatii bunurilor si serviciilor oferite spre vanzare in cadrul pietelor, au rol in asigurarea unui sistem de preturi in concordanta cu cerintele pietei si cu calitatea produselor. Tot ei au rol in apararea consumatorilor impotriva practicilor comerciale agresive si a publicitatii mincinoase. In nici un caz sa verifice daca exista autorizatii ISU. Ei actioneaza in urma unor sesizari ale consumatorllor!"

De unde vine imaginea buna a ANPC-ului in ochii consumatorilor? In primul rand pentru numarul tot mai mare de reclamatii rezolvate. ANPC si-a eficientizat activitatea in ultimii ani, iar romanii au simtit ca sunt in sfarsit aparati in fata abuzurilor. In al doilea rand, datorita implicarii ANPC in lupta contra clauzelor abuzive din contractele cu bancile.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO