Victimele din Colectiv au fost pomenite intr-o slujba speciala: "Statul roman este un stat criminal. Au venit dovezi clare"

×
Codul embed a fost copiat

La mai bine de sase luni de la incendiul din Colectiv, cei 64 de tineri care au disparut brutal au fost pomeniti luni intr-o slujba speciala.

Extrem de reticenta intial, biserica a oficiat acum un parastas. In fata clubului au fost prezenti insa doar cativa dintre parintii care isi plang copiii zilnic. Oamenii inca asteapta ca autoritatile sa stabileasca cine sunt vinovatii, pentru ca astfel de tragedii sa nu se mai repete.

Cei 64 de tineri nevinovati au fost pomeniti de preoti. In fata altarului de flori si lumanari si-au plans copiii cativa parinti. Printre ei si mama Mihaelei Vieru.

Mama Mihaelei Vieru: "Zi si noapte ne trezim cu ei in suflet, plangem si ii strigam. Din pacate nu mai avem pe cine. I s-au frant aripile la 32 de ani."

Mihai Alexandru, chitaristul trupei ''Goodbye to Gravity'', era cu doi ani mai mare. Impreuna cu el s-a stins si iubita sa, Catalina, care ar fi trebuit sa ii devina sotie. Au trecut 6 luni de atunci, iar parintii lor inca primesc consiliere psihologica. Le este imposibil sa depaseasca aceasta trauma.

Citește și
piedone agerpres
Piedone, trimis in judecata de DNA in dosarul Colectiv. 90 de persoane cer daune intre 30.000 si doua milioane de euro
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Ionita Marin, tatal Catalinei: "Te scoli dimineata cu imaginea ei, in vis cu imaginea ei, ziua cu imaginea lor, totul s-a daramat intr-o fractiune de secunda."

Parinte: "Statul roman este un stat criminal. Spitalele nu aveau conditii sa trateze arsi mari, sunt dezinfectate cu solutii diluate. Au venit dovezi clare de la arsii care au reusit sa ajunga in strainatate ca au fost infectati."

Toti acesti oameni pierd in fiecare zi o lupta. Gandul ca oamenii cei mai dragi lor nu mai sunt ii face neputinciosi.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Slujba de pomenire a victimelor de la Colectiv:
Slujba de pomenire a victimelor de la Colectiv: "Ei nu suporta arestul la domiciliu, dar noi suportam sa stam fara copii?"

O slujba de pomenire a victimelor de la clubul Colectiv, la sase luni de la tragedie, a fost oficiata luni de un sobor de preoti de la Patriarhia Romana.

Piedone, trimis in judecata de DNA in dosarul Colectiv. 90 de persoane cer daune intre 30.000 si doua milioane de euro
Piedone, trimis in judecata de DNA in dosarul Colectiv. 90 de persoane cer daune intre 30.000 si doua milioane de euro

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul Colectiv.

Ce isi doresc supravietuitorii incendiului din Colectiv, la 6 luni de la tragedie:
Ce isi doresc supravietuitorii incendiului din Colectiv, la 6 luni de la tragedie: "Trebuie sa se schimbe mentalitatea"

Au trecut 6 luni amare de la tragedia care a indoliat Romania intreaga: devastatorul incendiu din clubul Colectiv.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.