Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, acuzat ca a abuzat fizic si verbal 3 consiliere. "Mi-au spus ca erati prostituata"


Ultimul update: Duminica 02 Aprilie 2017 06:50
Data publicarii: Joi 30 Martie 2017 18:11
Categorie: Stiri actuale

Trei femei alese in Consiliul General al Capitalei sustin ca ar fi fost agresate fizic si verbal de viceprimarul Aurelian Badulescu si de consilierul Petre Chirica.

 Incidentul violent s-a petrecut chiar in timpul sedintei de Consiliu General, patronata de primarul Gabriela Firea. Supararea celor doi barbati ar fi plecat de la faptul ca una dintre colege transmitea Live pe Facebook sedinta. Cele trei femei, toate membre USR, intentioneaza sa ii dea in judecata.

-Mie mi-au spus niste oameni ca erati prostituata. Asa mi-au zis!
-Cum va permiteti? Va rog frumos sa va cereti scuze! Deci domnu' viceprimar m-a acuzat ca am fost prostituata si barmanita. Nu se poate asa ceva! E o grosolanie enorma! Care e nivelul intelectual al acestui consiliu?

Barbatul pe buzele caruia se citesc cuvintele jignitoare este viceprimarul Aurelian Badulescu. In apararea lui a sarit un consilier local. Cu o foaie in mana incearca sa il protejeze, apoi smulge telefonul mobil unei alte consiliere care inregistra incidentul.

Cum sedinta de consiliu nu mai putea continua, primarita Gabriela Firea a intervenit intr-un final.

Raluca Tudose spune ca nu este prima daca cand viceprimarul vorbeste urat.

Viceprimarul Badulescu, devenit celebru dupa ce a sustinut ca vrea sa cumpere un aparat care sa anunte cu 4 ore inainte producerea unui cutremur, spune ca acuzatiile nu sunt adevarate.

Aurelian Badulescu: "Sunt minciuni. Dupa ce ca nu au nimic de facut in politica mai si mint."

Consilierii USR au cerut primarului Capitalei sa-i retraga sprijinul politic lui Aurelian Badulescu, pe care intentioneaza sa-l dea in judecata.

VIDEO PROTVPLUS.RO