Vicecampion national la motociclism, mort intr-un accident stupid.A fost strivit de masina, in garaj

Ultima actualizare: 05-02-2013 06:45

Sabin Zabarcencu, vicecampion national la motociclism viteza, a murit, sambata, in urma unui accident stupid petrecut in garajul sau, in sectorul 5 al Capitalei.

Barbatul de 39 de ani a vrut sa repare ceva la masina, insa cricul a cedat si autoturismul l-a strivit. Vestea i-a socat pe colegii sai de competitii, care nu pot crede ca Sabin a sfarsit asa, in conditiile in care a scapat teafar din multe incidente produse la concursurile de viteza.

Sabin Zabarcencu a murit in garajul sau, unde obisnuia sa isi petreaca cea mai mare parte a timpului reparand motociclete - marea lui pasiune.

De aceasta data insa a vrut sa vada ce problema are masina lui. A ridicat autoturismul care cantareaste aproximativ doua tone pe un cric, fara sa il mai asigure, si s-a intins apoi pe un dispozitiv folosit de mecanici ca sa intre usor sub masina. Nu se stie cum si in ce moment, insa cricul s-a rupt, iar bolidul a cazut peste Sabin. Si n-a fost nimeni in preajma care sa-l ajute.

Vestea a cazut ca un trasnet pentru sotia lui Sabin, care a nascut acum o luna. Cu inima franta, a venit sa-si vada sotul inainte ca trupul lui sa fie luat si dus la Institutul de Medicina Legala pentru autopsie.

Intr-un suflet, la garaj au venit si prietenii motociclisti ai lui Sabin, carora nu le venea sa creada ca s-a stins strivit de o masina.

Sabin iubea enorm motoarele si participa la concursuri. O vreme a stat in America, unde s-a antrenat si a participat la competitii. S-a intors insa in tara, iar anul trecut a iesit vicecampion national la motociclism viteza.

Era pasionat si de enduro.

Cand nu se antrena, Sabin repara motociclete in garajul sau.

In cateva ore, contul lui de Facebook s-a umplut de sute de mesaje indurerate de condoleante, scrise de cei care l-au cunoscut.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO