Soprana Silvia Lungeanu, acuzata de elevele sale de furt, a fost concediata. Refuza sa iasa din casa

Ultima actualizare: 05-02-2013 06:45

O profesoara de canto de la o facultate privata de actorie din Bucuresti este suspectata ca si-ar fi jefuit studentele in timpul cursurilor.

Soprana Silvia Lungeanu a fost audiata de politisti, dar nu a fost pusa oficial sub acuzare. Pe langa aceste probleme, artista se judeca in instanta cu actorul Adrian Paduraru, caruia ii cere pensie alimentara pentru baiatul ei.

Sase dintre studentele Silviei Lungeanu de la clasa de actorie din anul doi sunt pe lista celor care o acuza pe celebra suprana de furt. Rand pe rand au depus plangeri la politie, dupa ce au constatat ca le lipsesc sume importante din gentile cu care veneau in amfiteatrul de curs. Erau banii cu care urmau sa isi plateasca taxele de scolarizare sau cazarea si masa.

La inceput, studentele profesoarei de canto s-au banuit una pe cealalta, insa pana la urma au pus totul cap la cap si au aratat cu degetul spre Silvia Lungeanu, profesoara care le preda din anul 1. Fetele o simpatizau, dupa ce artista a fost implicata intr-un scandal de paternitate.

Pentru ca baiatul ei sa fie recunoscut de tata, Silvia Lungeanu s-a judecat ani la randul cu actorul Adrian Paduraru, vestit pentru rolul sau din filmul Declaratie de Dragoste.

Revenind la povestea actuala, profesoara de canto le-ar fi marturisit politistilor, la audieri, ca regreta tot ce s-a intamplat. Dar sefii universitatii pentru care lucra au dat-o afara.

Deocamdata, ancheta se afla doar in faza incipienta, iar Silvia Lungeanu nu a fost pusa sub invinuire. Spera insa ca trecutul ei, dar si valoarea pagubei - cam 5100 de lei - o vor ajuta sa scape de un proces rusinos.

Silvia Lungeanu s-a baricadat in propria casa si refuza sa comenteze acuzatiile ce i-au adus deja oprobiul public. Studentele ei isi doresc doar sa le restuie banii despre care afirma ca le-au fost furati.
 

Citeste si:

Romanii, locul 7 in lume la bani castigati online. Cum sa faci rapid bani pe Internet

Apar doua noi state pe harta Europei

Chinezii au lansat un smartphone mai tare decat iPhone 5 si Galaxy S III. Cum arata si cat de bun e

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO