Irina Schrotter a fost audiata intr-un dosar de spalare de bani. Consecinta financiara de care sufera designerul


Ultimul update: Duminica 05 Octombrie 2014 06:53
Data publicarii: Joi 02 Octombrie 2014 14:06
Categorie: Stiri actuale

Irina Schrotter a fost audiata joi dimineata de procurorii DIICOT impreuna cu administratorul uneia dintre companiile sale.

La mijloc este dosarul care vizeaza o retea de oameni de afaceri din Iasi, care ar fi spalat un milion de euro in conturi din Olanda, bani proveniti din afaceri cu materiale de constructii.

Cunoscuta creatoare de moda sustine ca ar fi fost reclamata nejustificat pentru o investitie facuta la Vaslui. Irina Schrotter se plange ca acest scandal, care il vizeaza si pe sotul ei, ii afecteaza imaginea. Iar o banca ar fi decis, in urma acestor investigatii, sa ii intrerupa linia de credit care ii finanteaza creatiile sale vestimentare.

In urma cu o saptamana, la DIICOT a fost audiat si sotul ei, Zaharia Schrotter. In acest dosar, procurorii au inceput urmarirea penala pentru constituire de grup organizat, evaziune fiscala si spalare de bani.

"Nu exista decat o singura fapta semnalata, care este o minciuna de la un capat la altul. Se refera la faptul ca una dintre companiile mele a facut o investitie din fonduri europene. Noi nu am luat niciodata fonduri europene pe niciuna dintre companiile noastre", s-a aparat creatoarea de moda.

VIDEO PROTVPLUS.RO