Cu cine s-a întâlnit Marcel Pavel înainte să fie diagnosticat cu COVID- 19

Ultima actualizare: 18-06-2020 14:59
Marcel Pavel
Marcel Pavel

Marcel Pavel, 60 de ani, este internat la Institutul "Matei Balş" din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, spun surse medicale citate de Agerpres. 

Înainte să primească rezultatul testului de Covid, artistul a declarat într-un interviu că a răcit în timpul unor filmări. 

”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat el miercuri pentru click.ro.

Potrivit Libertatea, cu doar două zile înainte de a afla că are COVID-19, interpretul a participat la filmările pentru o emisiune TV, unde a intrat în contact cu mai multe nume cunoscute din showbiz.

Printre persoanele cu care a intrat în contact artistul se numără Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși sau Monica Anghel. 

Duminică, artistul a sărbătorit ziua de naștere a soției sale, Violeta. „Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, frumoasa mea soție Violeta Pavel își sărbătorește ziua de naștere! Să-i urăm împreună "LA MULȚI ANI"! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a scris el într-un mesaj pe Facebook.

Interpretul este căsătorit de peste 20 de ani cu fosta balerină la Teatrul Balșoi din Moscova Violeta (49 ani). Au împreună trei copii, Richard (24 ani), Sasha (22 ani) și Iuvenalia Ioana (7 ani).


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO