Vanatoarea de la Balc, organizata de Ion Tiriac, s-a incheiat. Ce italian celebru a luat parte la eveniment

Ultima actualizare: 25-12-2014 09:54

Vanatoarea de la Balc s-a incheiat la fel de discret cum a inceput. Milionarii invitati de omul de afaceri Ion Tiriac s-au despartit cu greu de Romania.

"A fost un prilej bun de discutii si de intalnire", a spus celebrul designer italian de lux, Stefano Ricci. Peste 100 de mistreti au ajuns in bataia pustilor, iar carnea lor va fi donata nevoiasilor.

La putin timp dupa pranz, pe Aeroportul din Oradea a ajuns Ion Ion Tiriac, fiul omului de afaceri Ion Tiriac, organizatorul vanatorii anuale de la Balc.

Relaxat si incantat de vanatoare, designerul italian Stefano Ricci a avut doar cuvinte de lauda.

Stefano Ricci: "Ospitalitatea romanilor a fost cu totul deosebita. ma bucur ca atat de multi oameni diferiti, din tari diferite vin in Romania ca sa-si celebreze prietenia. Multumesc. la multi ani, Craciun fericit dumneavoastra si Romaniei."

Italianul este un magnat al modei si creeaza haine de lux pentru barbati. Printre clientii sai se numara Tom Cruise sau Robert de Niro. De la Balc insa, Stefano Ricci nu a plecat la patru ace, ci intr-un costum clasic, dar scump, de vanator.

Fostul tenismen, Ion Tirac, a plecat ultimul.

Reporter: "Anul viitor o sa mai fie vanatoare?"
Ion Tiriac: "Stiu eu ce-o sa fie anul viitor, sefule? Hai sa terminam cu bine anul asta. Multumesc, sa fiti sanatosi!"

Aeronavele private au decolat una cate una, spre toate tarile importante de pe continent. Cat despre mistretii vanati de miliardari, soarta lor va fi aceeasi ca in fiecare an. Dupa analizele veterinare, carnea este donata caselor de copii si azilurilor de batrani din tara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO