Jean Claude Van Damme si-a adus si patul cu avionul in Romania. Cu plete si riduri, actorul a facut scheme de karate la Balea

Ultima actualizare: 14-03-2014 07:04

Celebrul Jean Claude van Damme se afla pentru doua zile la Balea Lac, in muntii Fagaras. Actorul filmeaza aici o reclama pentru o bere australiana.

Van Damme a pus conditii drastice staff-ului care il insoteste - a cerut sa doarma in patul lui si sa faca fitnes pe propriile aparate. Toata aceasta recuzita a fost adusa cu avionul in Romania si carata cu telecabina pana in varf de munte.

Celebrul actor a ajuns la Balea luni, cu elicopterul. A aterizat chiar pe gheata lacului si s-a aratat fascinat de peisaj. A facut fotografii cu turistii care s-au nimerit prin preajma si s-a plimbat apoi cu snowmobilul.

Noaptea si-a petrecut-o in cabana Balea Lac, in camera unde fusese deja instalat patul pe care actorul si l-a adus de acasa. Tot acolo se afla si aparatele de fitness de care van Damme nu se desparte niciodata. A cerut sa aiba la discretie fructe si legume proaspete precum si otet balsamic de cea mai buna calitate.

Balea Lac

Marti dimineata a mancat fulgi de ovaz cu miere si omleta fara galbenus, pregatita de bucatareasa personala a vedetei, apoi a mers pe asa-zisul platou de filmare instalat chiar pe gheata lacului Balea. La un moment dat, putin inainte de pranz, a intrerupt filmarie si s-a apropiat de curiosii tinuti la distanta.

Imbracat sumar, cu muschii la vedere, Van Damme s-a lasat fotografiat si filmat pe un snow mobil. Celebrul actor si producatorii reclamei se bucura de o vreme superba, cu cer senin si soare stralucitor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO