Următorul MasterChef România va fi decis de Chef Hadad, Chef Foa și Chef Dumitrescu

×
Codul embed a fost copiat

Filmările pentru cel mai tare format de gătit au început! Pentru a primi șansa unui loc în competiția MasterChef, pasionații de bucătărie se vor întâlni cu unii dintrei cei mai experimentați Chefi.

Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu sunt specialiștii care vor juriza preparatele celor înscriși în cel mai cunoscut show culinar, potrivit masterchef.protv.ro.

Emoționați, dar motivați să impresioneze, concurenții sunt pregătiți să aducă în fața Chefilor farfuria în care au pus speranță, creativitate și toate cunoștințele lor culinare.

Pentru a avea șanse de a câștiga marele premiu, cei care s-au înscris în competiție trebuie să primească cel puțin doi de „DA”.

Odată ajunși în bucătăria MasterChef, va începe adevărata luptă culinară, iar cei mai buni se vor califica pentru probele finale. Dueluri, provocări, situații limită și, cel mai important, gândul că preparatele lor trebuie să fie pe gustul Chefilor – asta îi va aștepta pe pasionații care vor reuși să obțintă șorțul mult dorit.

Citește și
Ciorba de miel
Cum sa faci o ciorba de miel ca un adevarat MasterChef. Reteta juratului Catalin Scarlatescu

Chefii sunt pregătiți să descopere cel mai bun bucătar. Au stiluri diferite, însă, împreună, sunt combinația perfectă pentru a găsi următorul câștigător MasterChef România.

„Mă bucur și mă simt onorat să fac parte din juriul MasterChef și în acest sezon. Este un show culinar ce promovează pasiunea adevărată pentru gastronomie. Am alături de mine doi colegi de breaslă profesioniști, cu care sunt convins că voi face o echipă foarte bună. Aștept cu nerăbdare să cunosc toți concurenții, să descopăr gusturi și idei, să le văd bucuria din priviri și dorința de a ajunge cât mai departe. Vreau să văd în farfurie creativitate, combinații de arome și texturi, gust și mult suflet. Ca în orice competiție, cel mai important este să pui suflet în ceea ce faci și asta doresc să le transmit tuturor concurenților”, a declarat Chef Joseph Hadad.

„Mă bucur să revin la MasterChef acum, într-un moment în care pasiunea pentru gătit a cuprins toată România. În ultimul an, am senzația că sunt într-o bucătărie imensă, care fierbe de forfortă să scoată cele mai bune preparate. Sub această presiune descoperi cele mai bune talente. Cam așa cred că va fi noul sezon MasterChef. Mai mult, având în vedere partenerii de jurizare pe care îi am, va fi senzație. De Joseph mă leagă multe amintiri, iar cu Radu am avut chimie de la primele probe pentru filmări. Fiecare dintre noi are abordări diferite ale bucătăriei, așa că tot acest proces va fi foarte interesant atât pentru noi, dar mai ales pentru concurenți”, a afirmat, la rândul său, Chef Foa.

„Mă bucur să fac parte din proiectul MasterChef, alături de colegii mei. Am început filmările și deja am întâlnit câțiva oameni mișto, care își urmează pasiunea. Caut să descopăr persoane care nu se tem să fie inventive și să-și personalizeze farfuriile. Sigur că e important să știi să gătești, dar caracterul și personalitatea definesc un bun bucătar. Caut gusturi perfecte, ingrediente simple - nu-mi plac complicațiile, iar, la final, farfuria trebuie să fie perfectă. <> pentru toată lumea... și pentru noi, ca jurați, și pentru ei, ca și concurenți. În bucătăria MasterChef, ajung doar cei care își depășesc limitele și fac față oricărei provocări sub presiune", a spus Chef Radu Dumitrescu.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! A murit pe teren, chiar în timpul meciului, dintr-un motiv bizar
NEWS ALERT Tragedie! A murit pe teren, chiar în timpul meciului, dintr-un motiv bizar
Citește și...
MASTERCHEF, Proba celebritatii. Concurentii au gatit pentru un botez. Vezi cele mai mai tari momente
MASTERCHEF, Proba celebritatii. Concurentii au gatit pentru un botez. Vezi cele mai mai tari momente

Saptamana aceasta, vedetele de la "MasterChef - Proba celebritatii" au parte de o provocare importanta: le revine uriasa responsabilitate de a pregati meniul pentru o petrecere de botez.

Cum sa faci o ciorba de miel ca un adevarat MasterChef. Reteta juratului Catalin Scarlatescu
Cum sa faci o ciorba de miel ca un adevarat MasterChef. Reteta juratului Catalin Scarlatescu

Catalin Scarlatescu, juratul aprig de la Master Chef, a scos de sub capac o portie noua de ponturi pentru masa de sarbatoare.

Recomandări
Crăciun pe Valea Prahovei. Zeci de unităţi de cazare şi-au aşteptat în zadar oaspeţii. „Nu putem face faţă concurenţei”
Crăciun pe Valea Prahovei. Zeci de unităţi de cazare şi-au aşteptat în zadar oaspeţii. „Nu putem face faţă concurenţei”

Zeci de unităţi de cazare de pe Valea Prahovei au avut camere libere în acest an de Crăciun, o situaţie greu de imaginat în urmă cu câţiva ani, când rezervările se făceau încă din octombrie, noiembrie sau chiar cu un an înainte.

Accident grav de Crăciun pe o pârtie din Predeal. O femeie a leșinat după ce a fost lovită de o sanie
Accident grav de Crăciun pe o pârtie din Predeal. O femeie a leșinat după ce a fost lovită de o sanie

Un grav accident s-a produs în ziua de Crăciun pe o pârtie din Predeal, unde o femeie care se dădea cu sania a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost lovită de o sanie. Ea a leșinat.

Medicul Adrian Marinescu avertizează: ”Avem 70-80 de pacienţi cu gripă în fiecare zi, poate chiar şi mai mult”
Medicul Adrian Marinescu avertizează: ”Avem 70-80 de pacienţi cu gripă în fiecare zi, poate chiar şi mai mult”

Numărul cazurilor de gripă în București s-a mărit în această perioadă, ajungând la aproximativ 80 de persoane care se prezintă într-o zi la camera de gardă, afirmă Dr. Adrian Marinescu, managerul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală.