Urmărire ca-n filme într-o comună din Bistrița-Năsăud. Șoferul era beat

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un şofer de 39 de ani a fost protagonistul unei urmăriri periculoase în judeţul Bistriţa-Năsăud. Ameţit de aburii alcoolului, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, s-a izbit cu maşina în poarta unei gospodării, apoi a luat-o la goană, cu agenţii pe urmele

În autoturism se aflau alte cinci persoane, iar o fată a fost rănită uşor.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani conducea maşina în care se aflau cinci pasageri. În satul Mijlocenii Bârgăului, poliţiştii au vrut să îl tragă pe dreapta pentru că ar fi călcat prea tare pedala de acceleraţie, dar şoferul nu a oprit la semnalele agenţilor, aşa că oamenii legii au pornit pe urmele lui.

Localnic: „A fugit după el, ar fi fugit de poliţie."

Ajuns pe o stradă lăturalnică dintr-o localitate aflată în apropiere, fugarul a pierdut controlul asupra volanului.

Localnică: „Eu am gândit că s-a prăbuşit un avion, aşa de tare a picat. Când am ieşit afară ce am văzut? O maşină zdrobită, poarta, tot jos."

Localnic: „S-a auzit un zgomot de motor infernal. Asta într-o fracţiune de secundă, după care a lovit stâlpii de la portiţa şi de electricitate."

Localnică: „Dacă nu avea viteză, nu făcea pozna asta."

Crina Sârb, purtător de cuvânt IPJ Bistrița Năsăud: „La un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu poarta de acces a unei locuinţe."

Imediat după impact, individul a coborât din maşină şi a luat-o la fugă dar, într-un final, a fost prins de poliţişti. În urma probei cu etilotestul, a rezultat ca şoferul consumase băuturi alcoolice.

Reporter: „Era băut şoferul?”
Localnic: „Bineînţeles, de asta nu a stat să nu îi ia permisul."

La locul accidentului au ajuns şi medicii, care au preluat o tânără de 19 ani, pasageră în autoturism. Ea a fost rănită uşor şi transportată la spital.

Localnică: „A urcat una de aici care s-a lovit mai rău 4 fete şi 2 băieţi."

Şoferul a rămas fără permis de conducere şi pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO